Cookiebeleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 16 november 2018 en is van toepassing op inwoners van de Europese Unie.

1 Introductie

Onze website, https://tvg-groningen.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies

Een cookie is een klein en eenvoudig bestand dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer of een ander apparaat. De daarin opgeslagen informatie kan tijdens een volgend bezoek worden teruggestuurd naar onze servers of naar de servers van de relevante derden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode die wordt gebruikt om onze website naar behoren en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbaken (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website die wordt gebruikt om verkeer op een website te monitoren. Om dit te doen worden verschillende gegevens over u opgeslagen met webbakens.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Accepteren’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door functionele cookies te plaatsen, maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Op deze manier hoeft u niet herhaaldelijk dezelfde informatie in te voeren wanneer u onze website bezoekt en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagen staan totdat u hebt betaald. We mogen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

6.2 Analytische cookies

We gebruiken geen analytische cookies op deze website.

6.3 Marketing cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

6.4 Social media knoppen

Op onze website gebruiken we geen sociale mediaknoppen om webpagina's te promoten of te delen via sociale netwerken.

7 Geplaatste cookies

Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namenDelen
cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden. Heeft uitsluitend betrekking op degenen die (moeten) inloggen op de website zoals webmasters.
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacyverklaring
kt_color_grid_autoname
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Harmoniseert de kleuren paletten op de website. Deze plugin verzamelt of gebruikt geen persoonsgegevens.
Gebruikte namenDelen
Central Color PalettePrivacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina's voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID's worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namenDelen
PHPSESSIDPrivacyverklaring
WPSmush
Doel: WPSmush gebruikt cookies om beelden te comprimeren om een lagere laadtijd te hebben.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: WPSmush gebruikt cookies om beelden te comprimeren om een lagere laadtijd te hebben.
Gebruikte namenDelen
_drip_client_6994213Privacyverklaring

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw Persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u hebt het recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens die ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet worden geplaatst. Een andere optie is om de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen, zodat u een bericht ontvangt wanneer cookies wordt geplaatst. Raadpleeg de instructies in de Help-sectie van uw browser voor meer informatie over deze opties. U kunt tevens uw voorkeuren aangeven op de volgende pagina: www.youronlinechoices.eu.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet correct werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst wanneer u onze websites opnieuw bezoekt.

10 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Cursus Theologische Vorming Geïnteresseerden Groningen
Nicolaas Grijpstraat 5
9843BA Grijpskerk
Nederland
Website: https://tvg-groningen.nl
Email: atze.landman@ziggo.nl

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd